Valójában ez már a második rész lenne, hiszen a korábban benutatott N.O.V.A. is közösségi funkciókkal felvértezve vágott neki webes pályafutásának. Egyébként nemrég derült ki számomra, hogy eredetileg alma típusú kéziműszerekre készült, de aszem az nem volt fps.

Ezúttal egy "gyerekes" Diablo-klónt találtam, amely a Buddy Rush névre hallgat, amely inkább Torhclight-klón, tekintve a horgászás lehetőségére, habár itt jóval kisebb jelentősége van, mint a komolyabb tesóknak.

Szóval Wodeam birodalmát ellepték az oblinok, akiket nem kedvelünk, így létrehozzuk karakterünket, amelyet 14 különféle kasztból választhatunk, és szabhatjuk testre. A hősök persze nem járnak egyedül, így minden küldetéshez választhatunk két társat, és itt lép be az első szósöl fícsőr, ugyanis haverjaink karakterét is választhatjuk. Persze ha egy barátunk sem érez hajlamot a Buddy Rush-al való játékhoz, a rendszer hivatalból kirendel 3 választható botot, akik általában a mi hősünkkkel egy szinten vannak. 

A feladat egyszerű: végig nyomulni a pályán úgy, hogy lehetőleg ne pusztuljunk el. A küldetéseket segítik a fegyvereink (amelyeket upgrade-lehtünk vagy el is ajándékozhatunk a haveroknak), a különböző eszközökkel megnövelt támadásunk és védekezésünk, valamint a speciális képességeink, amely karakterenként változó. A küldetések többszöri végigjátszása után skillpontokat kapunk, ami a képességek javítására pazarolható el... a küldetéseknek egyébként azért is kell többször nekiugrani, mert ugyan minden küldetés után (és közben) XP-t kapunk (nem Microsoft-osat), az rpg-knél kötelező szintlépéshez elég sok ilyen pont kell, ráadásul a szintlépések oldják fel a pályákat.

Pályákból egyébként elég sok van, jelenleg 80 küldetést nyomhatunk végig 9 fejezeten át, ezen kívül a 40. szint után jöhetnek a challenge-k, a 65-ik után pedig a vadászat a szörnyekre, de ezekről sajnos fingom nincs egyelőre, lévén, hogy rongyos 26-os szinten állok... egy küldetés nem túl hosszú, hogy a harcok között jusson idő a melóra is. Amíg meg nem érkezik a Diablo 3, addig valahogy elleszünk...